Groente/Fruit - Traiteur  

Offerte warm/koud buffet:

KOUDE GERECHTEN:

WARME GERECHTEN:

Uit de gerechten genoemd onder 2, 3 en 4 kunt u een gerecht uitkiezen, natuurlijk kunt u ook meerdere gerechten uitkiezen.
De schotels worden mooi opgemaakt en gegarneerd.
Wij zorgen ervoor dat de gerechten kant en klaar bij u thuis bezorgd en opgezet worden. Ook zorgen wij voor de feestelijke aankleding van uw tafels zoals: kaarsenstandaards, kaarsen en decoratie. Tevens verhuren wij een groot assortiment artikelen voor uw buffet, zoals bijvoorbeeld: tafellinnen, borden, bestek, glaswerk, drank etc. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld-offerte, uiteraard kunnen wij het buffet aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Vraag onze medewerk(st-)ers gerust om meer informatie en een prijsopgave.

BOURGONDISCH BUFFET:

Uw slager/traiteur neemt u mee op een reis door de tijd.
We gaan terug naar de tijd toen de Oudhollandse pot nog dagelijks op tafel stond. Met dit Bourgondisch buffet roept u de sfeer van vroeger weer op. Gezellig met zijn allen aan tafel en genieten van de volgende heerlijke gerechten:

gerechten warm:

wintermaanden:

zomermaanden:

De gerechten worden in de winter en in de zomer aangevuld met:

Het buffet wordt bij u thuis op locatie opgezet en aangekleed. De warme gerechten worden aangeleverd in warmhoudbakken.
Dit is uiteraard maar een voorbeeld-offerte. Wij kunnen het buffet aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Vraag onze medewerk(st-)ers gerust om meer informatie en een prijsopgave.